Текст на Safar

Боливуд, Мохит Чаухан

Текст на Safar од тетратка [англиски превод]

Текст на Safar: песната „Safar“ за претстојниот боливудски филм „Notebook“ испеана од Мохит Чаухан. Текстот на песната го напиша Каушал Кишоре. Музиката на песната… Прочитај повеќе

Текст на Лајла

Боливуд, Двани Банушали

Текст на Лајла од тетратка [англиски превод]

Текст на Лајла: Најновата видео песна „Лајла“ за претстојниот боливудски филм „Бележник“ во гласот на Двани Банушали. Текстот на песната го напиша… Прочитај повеќе

Текст на Дилбара

Боливуд, Кесичка Тандон

Текст на Дилбара од Pati Patni Aur Woh [англиски превод]

Текст на Дилбара: Сосема новата песна „Дилбара“ испеана од Сашет Тандон и Парампара Такур за претстојниот боливудски филм „Pati Patni Aur Woh“. Музиката … Прочитај повеќе

Текст на Sanedo

Боливуд, Мика Синг

Текст на Sanedo од Made in China [англиски превод]

Текст на Санедо: Најновата песна „Санедо“ испеана од Мика Синг, Нихита Ганди и Бени Дајал за претстојниот боливудски филм „Произведено во Кина“. Музиката … Прочитај повеќе